HydraFacial, Signature treatment

Kasvojen puhdistus ja kuorintahoito 30min

40,00 € / kpl 109,00 sis. alv 10,00 %
  Kpl

HydraFacial™ on menetelmä, joka pystyy samanaikaisesti puhdistamaan ja kuorimaan ihoa, tyhjentämään ihohuokoset musta- ja valkopäistä sekä imeyttämään iholle tehoaineita sellaisessa molekylaarisessa muodossa, jonka iho ottaa helpoiten vastaan. Menetelmä on kehittyneempi aste ihon kuorinnoista ja kasvohoidoista, kuten mikrohionnasta tai timanttihionnasta.

Laitteessa on tehokas alipaineimu, jonka avulla imetään ihosta kerääntynyt ehostus, kuollut ihosolukko, ihon eritteet, lika, haitalliset mikrobit sekä ylimääräiset hoitonesteet erilliseen jätesäiliöön. Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon voidaan lisätä lisätehoja esimerkiksi erilaisten hoitokärkien ja tehouutteiden avulla.

 

MILLAISELLE IHOTYYPILLE HOITO SOPII?

Hoito sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja kuivalle iholle. Laitteella voidaan hoitaa: epäpuhdasta ja tukkoista ihoa, hienoja pintaryppyjä ja juonteita, kirkastusta kaipaavaa ihoa, kiinteytystä kaipaavaa ihoa ja pigmenttimuutoksia.

Miesasiakkaiden tulee huomioida, että parranajo tulee tehdä hoitoa edeltävänä päivänä. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suosittelemme asiakasta käymään hoidossa säännöllisesti, mutta yhdelläkin hoitokerralla saadaan aikaiseksi hyviä ja näkyviä tuloksia.

 

HUOMIOITAVAA HOIDON JÄLKEEN?

Hoidon jälkeen tulee välttää suoraa auringonvaloa ja käyttää auringonsuojavoidetta (vähintään SPF 30).

Saunomista ja hikiliikuntaa ei suositella hoitopäivänä.

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacialkasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät, sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.